تبلیغات
کارشناس مامایی - عامل مرگ ومیر با روغن پالم

کارشناس مامایی

چشمهایت را که گشودی در آغوش من از شوق آغاز زندگی گریستی. وآن زمان بهترین لحظه درزندگی من است

عامل مرگ ومیر با روغن پالم


عامل مرگ و میر با روغن پالم

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه متاسفانه در سال های اخیر واردات روغن پالم (روغن نخل) بدلیل ارزانتر بودن آن افزایش یافته، گفت: این روغن با افزایش کلسترول بد خون LDL در نهایت سکته های قلبی را به همراه دارد. 
 
 



دکتر ˈزهرا عبداللهیˈ افزود: روغن پالم دارای بیشترین میزان اسید چرب اشباع یعنی حدود 50 درصد است. این روغن حتی اگر از نوع پالم اولئین وسوپر اولئین وارد کشور شود که ادعا می شود سالمتر است در حدود 30درصد اسید چرب اشباع دارد که حداقل زیان مصرف آن انسداد وتنگی عروق وبیماری های قلبی عروقی است که در حال حاضر مهمترین علت مرگ ومیر در کشور به شمار می رود. 


عبداللهی از مسوولان خواست تا هزینه های صرفه جویی شده برای واردات روغن ارزان قیمت وبی کیفیت را با هزینه های سنگینی که برای مراقبت ودرمان بیماری های قلبی عروقی به کشور تحمیل می شود مقایسه کرده و با اصلاح سیاستگذاری در واردات مواد غذایی اقدامات جدی تری برای تامین وحفظ سلامت تغذیه ای جامعه انجام شود. 



وی ادامه داد: روغن هایی مانند روغن پالم که حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع هستند، موجب افزایش کلسترول بد خون یعنی LDL شده و در نهایت تنگی و انسداد عروق وسکته های قلبی را به دنبال دارد. منبع عمده دریافت اسیدهای چرب اشباع از طریق لبنیات پرچرب(کره ، خامه، سرشیر، شیر پرچرب) و انواع گوشت و چربی همراه آن (گوشت قرمز و سفید، پیه و دنبه ) و روغن های خوراکی است 



[ جمعه 5 دی 1393 ] [ ساعت 00 و 39 دقیقه و 39 ثانیه ] [ خانم سعیدکیا ]

[ نظرات() ]