تبلیغات
کارشناس مامایی - خطرات سلامتی خمیر مرغ

کارشناس مامایی

چشمهایت را که گشودی در آغوش من از شوق آغاز زندگی گریستی. وآن زمان بهترین لحظه درزندگی من است

خطرات سلامتی خمیر مرغ

خطرات سلامتی خمیر مرغ

  طبق تعریف استاندارد ملی ایران، خمیر مرغ عبارت است از فرآورده یکنواخت متشکل از گوشت مرغ (گوشتی، تخمگذار و مادر) که مناسب برای مصرف انسان است با استفاده از وسایل مکانیکی
 
 
 
 
از لاشه کامل فاقد پوست و استخوان‌های حاوی گوشت مرغ تهیه می‌شود

در مواردی كه تخلف وتقلب صورت می گیرد ، بجای گوشت مرغ از پوست ، زوائد و قسمت های دورریز مرغ برای تهیه خمیر مرغ استفاده می شود.  خمیر مرغی كه فاقد استانداردهای لازم است و از زوائد مرغ و پوست مرغ تهیه می شود حاوی مقدار زیادی چربی است . چون پوست مرغ دارای چربی زیادی است و مصرف آن موجب افزایش كلسترول خون و بالارفتن میزان كلسترول بد LDL می شود.

همچنین پوست مرغ  ممكن است آلوده به  مواد هورمونی  باشد..  داروهای هورمونی که برای رشد سریع‌تر به مرغ‌ها خورانده یا تزریق می‌شود  معمولا در پوست مرغ جمع می شود .

ترکیب‌های هورمونی، به‌خصوص اگر از نوع تركیبات استروییدی باشد كه مشابه هورمون های جنسی است در خانم‌ها باعث افزایش موهای زائد در صورت، پرمویی و جوش و در آقایان باعث بروز آکنه‌های شدید پوستی شود.

 خمیر مرغی كه احتمال آلودگی هور مونی دارد مانن هر نوع ماده غذایی دیگری با آلودگی هورمونی به‌‌خصوص برای کودکان در سن رشد خطرناک‌ است و  موجب اختلال در روند رشد كودك می شود.

وجود باقیمانده آنتی بیوتیك ، فلزات سنگین مثل سرب وكادمیوم كه سرطانزا هستند ، هم چنین باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در دانه جو ، ذرت وگندم كه وارد جیره غذایی مرغ می شود نیز خطر مصرف خمیر مرغ را افزایش می دهد. این مواد درپوست مرغ ذخیره می شوند ودرصورت استفاده از پوست مرغ در تهیه خمیر مرغ می توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.



[ پنجشنبه 4 دی 1393 ] [ ساعت 23 و 32 دقیقه و 24 ثانیه ] [ خانم سعیدکیا ]

[ نظرات() ]